Transformers: Ultimul Cavaler – Cea mai tare experienta IMAX

Transformers: Ultimul Cavaler – Cea mai tare experienta IMAX

Aseara a avut loc avanpremierea noului film Transformers: Ultimul Cavaler in salile Cinema City din intreaga tara. Si de aceasta data am profitat de invitatia lansata de Cinema City Timisoara pentru vizionarea celui mai nou film al francizei. Astfel ne-am adunat echipa de bloggeri, ne-am inarmat cu popcorn si am stat 2 ore jumatate cu ochii lipiti de ecranul gigant IMAX.

Si de aceasta data m-am bucurat de experienta 3D si IMAX 

Transformers este unul dintre filmele care trebuie traite in experienta IMAX 3 D. Ecranul gigant, efectele 3D si coloana sonora te fac dintr-un simplu spectator intr-un participant activ. Ce poate sa sune mai bine ca sunetul motoarelor de masini si al transformarilor din automobile in Autobots si Desepticons? Intensitatea sonora din sala de cinema a oferit un plus de valoare filmului. Nu cred ca as putea sa mai vizionez un astfel de film pe canapeaua din sufragerie. Si ecranul IMAX ofera o oarecare dependenta. Este greu sa mai vizionezi un film pe un ecran clasic dintr-o sala de cinematograf dupa ce ai avut parte de o experienta IMAX.

Filmul nu dezamageste la capitolul poveste

Nu vreau sa stric povestea pentru cei care nu au apucat sa vada filmul astfel incat pot doar sa va zic ca actiunea din Transformers: Ultimul Cavaler este diferita si captivanta. Pornind de la legenda lui Merlin si a cavalerilor mesei rotunde povestea aduce noi informatii referitoare la istoria Terrei si importanta ei in Univers. Batalia intre Autobots si Desepticons continua si avem si de aceasta data parte de o lupta intre Optimus Prime si Megatron.

Personajul meu preferat, Bee are parte de o conturare mai buna de personaj. Aflam detalii interesante din trecutul sau iar transformarea personajului dintr-un Autobot copilaros intr-un autobot luptator este fantastica. Mai multe detalii nu va pot da…dar va pot spune ca va astepata o surpriza din partea lui Bee.

Nu au lipsit nici momentele de umor iar personajul interpretat de Sir Anthony Hopkins a conturat perfect povestea british a filmului.

Filmul Transformers: Ultimul cavaler are premierea astazi in salile Cinema City din intreaga tara si nu trebuie ratat!

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.