Sunt Ioana

Sunt Ioana

Sunt Ioana. Am un nume simplu, frumos si romanesc si sunt mandra de asta.

Sunt nascuta si crescuta in unul dintre cele mai frumoase orase din tara, Brasov.

Imi iubesc orasul natal, cu aerul lui medieval si oameni frumosi si visez ca la batranete o sa ma intorc acasa.

Am o familie frumoasa si o sora pe care o ador.

Copilaria mi-am petrecut-o la bunici, in Bucovina. Un sat mic si pitoresc, asezat pe malul Siretului, plin de oameni harnici, iubitori si cu frica de Dumnezeu. De acolo am cele mai frumoase si dragi amintiri.

La 19 ani m-am mutat la Timisoara. Dorinta de a urma o facultate de jurnalism a fost mai mare fata de cei 430 de km care ma desparteau de tot ce mi-a fost drag pana atunci.

Inca din facultate am lucrat in televiziune si in presa scrisa si mi-am creat amintiri si experiente frumoase.

Cu marketingul am facut cunostinta in 2011 si de atunci suntem de nedespartit. Am urmat cursurile Google Academy si m-am indragostit pe loc de tot ce inseamna marketing online.

8 ani mai tarziu, un nume de familie nou, zeci de prieteni si sute de amintiri frumoase m-au facut sa ma simt acasa, in Timisoara.

Imi place sa calatoresc, sa vad locuri noi, culturi, obiceiuri si oameni. Ador sa ma transpun in trecut si sa imi imaginez viata oamenilor de acum 100 de ani. Sa ratacesc pe stradute mici si pavate, sa admir ingeniozitatea arhitectilor si sa traiesc in cultura si obiceiurile altor popoare.

Nu sunt un om cu picioarele pe pamant. Imi place sa traiesc in nori, sa imi las mintea sa zburde libera si sa visez.

Iubest muzica si o consider un limbaj al sufletului. Pentru fiecare moment, stare sau traire exista o melodie careĀ  sa exprime exact ceea ce nu pot spune in cuvinte.

Meditez, inspir-expir si iubesc

Am fost, sunt si voi fi o persoana curioasa. Curiozitatile mele tin de domeniul spiritual, emotional, cosmic. Ador astrologia, sunt fascinata de meditatie si mereu atrasa de fenomene paranormale.

Vreau sa vad lumea. Nu imi doresc o casa mare si o masina scumpa. Prefer in orice moment amintirile, trairile si experientele.

Iubesc viata, cu bune si cu rele, cu zambete si cu suspine, cu fericire si tristete.

Haide sa o traim frumos!