Prima data pe terenul de Padel

Prima data pe terenul de Padel

Mereu am iubit sporturile de echipa, in care socializarea este cuvantul cheie. Astfel nu am putut rata invitatia lansata de Diana pentru a face cunostinta cu un nou sport: Padel.

Nu am fost greu de convins sa intru in randul jucatorilor de padel atunci cand am aflat ca acest sport imbina doua dintre jocurile mele preferate : tenisul si squash-ul.

Curioasa din fire, am incercat sa aflu cat mai multe lucruri despre Padel inainte sa intru pe teren.  Am aflat ca acest joc a luat nastere pe navele britanice ce navigau pe mare, undeva in jurul anului 1890, ca modalitate de distractie pentru pasageri, fiind redescoperit in anul 1962 de mexicanul Enrique Corcuera, care a definit regulile jocului, dimensiunile terenului si i-a dat numele cunoscut astazi.

Padel center
Sambata dimineata mi-am luat echipamentul sport si am pornit spre Padel Center Timisoara, un complex sportiv ce gazduieste terenuri de #padel, tenis si fotbal. Locatia #padelcenter este in Dumbravita si ofera un calm aparte, departe de agitatia orasului.

Cum vremea nu era tocmai insorita m-am bucurat sa vad ca terenurile au fost acoperite si ne-am putut juca in voie, fara sa fim deranjati de mici stropi de ploaie.

teren Padel

Competitia bloggerilor la Padel

Ne-am adunat o gasca destul de numeroasa de bloggeri si am profitat la maxim de cele 2 terenuri de padel disponibile. Dupa ce ne-au fost explicate regulile jocului si am incercat cateva lovituri de incalzire ne-am pus serios pe treaba si am incins o mini competitie.

Jocul este unul captivant si distractiv, mai ales daca este jucat in 4. Chiar daca nu este un joc extrem de solicitant pot spune ca este o modalitate buna si distractiva pentru exercitiile cardio.

Noi ne-am simtit extrem de bine si abia asteptam sa revenim la un nou joc de Padel.

Padel

Cum fiecare eveniment are si o zana buna, #Maxair si #Balloony au organizat o extragere la sorti avand ca premiu un zbor gratuit, cu avionul, deasupra Timisoarei.

Daca vrei sa incerci un sport nou iti recomand o vizita la  Padel Center . Ii poti gasi pe str. Praga nr. 6, Dumbravita, Timis.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.