Pokemon Go sau cum a innebunit internetul

Pokemon Go sau cum a innebunit internetul

De cand a luat DiCaprio premiul Oscar nu a mai fost asa de agitat internetul cu un subiect. Oriunde te afli in spatiul virtual, nu ai cum sa nu dai peste o poza, un filmulet sau gif, un meme sau un articol ce tine de Pokemon Go. De la Facebook la 9GaG tot internetul este plin de pokemoni si pokemoane.

Daca nu sti cine e Pikachu sau Ash Ketchum inseamna ca ai ratat desenele animate si jocurile de Nintendo ce stau la baza aplicatiei Pokemon Go.

Cu siguranta te-ai gasit in situatia in care un coleg sau un prieten a schimbat sensul de mers sau s-a oprit brusc pentru a prinde un pokemon iar tu te uitai nedumerit la ce se intampla.

Am vrut sa inteleg mai bine acest fenomen asa ca mi-am luat telefonul si mi-am downloadat aplicatia gratuita Pokemon Go.

Mi-am instalat jocul, am prins 5 pokemoni si m-am plictisit

Probabil ca pentru fanii Pokemon e greu de inteles cum te poti plictisi de un joc atat de interactiv. Ei bine, eu am reusit sa ii dau delete dupa doar cateva zile de la instalare.

In copilarie am colectionat timbre, abtibilde de la guma Turbo si ambalaje de ciocolata astfel incat “pofta de a strange” diferite tampenii mi-a perit de mult.

pokemon go in app

Pokemon Go te pune la miscare

Ce apreciez la acest joc este faptul ca te pune sa faci miscare. Ce nu au reusit multe aplicatii de fitness sa faca, a reusit aplicatia Pokemon Go in doar cateva saptamani.

Jocul ii obliga pe utilizatori sa se plimbe si sa viziteze locuri noi in speranta ca vor prinde un pokemon. Avand in vedere ca obezitatea morbida creste in randul copiilor, apreciez un joc care nu ii leaga de scaun, cu nasul in monitor.

Primul pokemon pe care l-am gasit se ascundea intre florile de pe biroul colegei mele Adriana. Am consumat 3 bile pana m-am prins cum il pot prinde. Apoi am luat la rand toate birourile din companie in speranta ca voi gasi o gasca intreaga de monstruleti.

Pokemon, Teoria conspiratiei si Biserica

Un lucru curios este faptul ca foarte multi monstruleti animati se gasesc langa biserici. Mai un pokemon, mai o lumanare.

O fi avut prea-auritul CEO Daniel vreo implicare ca sa ii aduca pe tineri mai aproape de biserica? Nu de alta dar poate se mai baga o taxa catre BOR pentru prinderea de pokemoni.

Pokemon Go si Biserica

Ti-ai instalat aplicatia? Cati pokemoni ai capturat?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.