Nu te panica aiurea, nu o sa fie un atentat la Untold

Nu te panica aiurea, nu o sa fie un atentat la Untold

Te pregatesti sa mergi la Cluj si te-ai panicat ca o sa fie un atentat la Untold? Trage aer in piept si calmeaza-te. Teroristii nu asculta Tiesto!

De doua zile internetul este plin de articole legate de cel mai asteptat festival din tara – Untold.

Am aruncat o privire peste Google Trends sa vad care sunt interesele tinerilor care merg la acest festival. Mare mi-a fost surpriza cand am vazut ca printre cautarile romanilor se afla query-ul “atentat Untold”.

atentat untold google trends

De ce nu o sa fie atentat la Untold

Putini imigranti care au ajung in Romania sunt prea ocupati sa plece cat mai repede de la noi ca sa aiba timp de un atentat, la un festival. Nu o sa uit nici acum cum Politia de Frontiera Timis a surprins cativa imigranti, care au ajuns din greseala la noi in tara, si cand au aflat unde se afla au inceput sa planga.

In primul rand marea majoritate a imigrantilor au ajuns in partea de vest a tarii si cativa mai sunt pierduti in Constanta. Daca ar fi venit cu ideea de a se arunca in aer, cu siguranta o faceau deja in unul dintre orasele din Banat sau Dobrogea.

Stiu ca atentatele teroriste trebuie tratate cu seriozitate insa panica nu isi are rostul in cadrul unui festival unde te-ai dus sa te simti bine.

De unde a pornit toata nebunia cu atentat la Untold?

Romanul este un om credincios, cu frica de Dumnezeu dar care crede in clarvazatori. Astfel nu e de mirare de ce o secretara-clarvazatoare a reusit sa isterizeze toti parintii care si-au lasat odraslele sa mearga la festival.

Ca treaba sa fie cu adevarat serioasa, mai multe televiziuni si ziare mondene au preluat povestea si au inceput sa speculeze si sa inventeze tot felul de tampenii.

Este greu sa gasesti subiecte de interes asa ca de ce sa nu profiti de un eveniment cu notorietate ca Untold ca sa iti mai vinzi cateva ziare sau sa ai un numar mai mare de vizualizari pe articol.

Singura explozie o sa fie cea a boxelor date la maxim

Daca tot ti-ai cumparat bilet la Untold mergi si distreaza-te! Chiar daca au ajuns teroristii si la noi, sunt convinsa ca ardelenii mei o sa le explice cum “graba stica treaba” si totul e mai molcom in Ardeal.

*Fotografia este luata de pe contul de Facebook al festivalului

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.