Noua cafenea Strabucks, in Timisoara

Noua cafenea Strabucks, in Timisoara

Sunt o mare iubitoare de cafea, astfel incat nu am putut rata invitatia pentru inaugurarea celei mai noi locatii Starbucks, din Timisoara.

Au trecut mai bine de 8 ani de la prima mea experienta cu Starbucks si conceptul in care acest brand isi desfasoara activitatea. Se intampla in Bucuresti, prin 2007, si de atunci am inceput sa descopar magia cafelelor aromate si a prajiturilor delicioase.

Iubesc cafeaua, atat pentru gustul sau cat si pentru efectul oferit, iar in cafenelele Starbucks descopar mereu noi arome si sortimente de cafea care sa imi satisfaca papilele gustative, chiar si in cele mai grele dimineti de luni.Noua cafenea Strabucks TimisoaraNoua cafenea Starbucks se bucura de o locatie ultra centrala si ofera o priveliste minunata catre targul de Craciun tinut, in aceasta perioada, in Piata Victoriei. Pe langa pozitionarea excelenta, noua cafenea Starbucks se bucura de un spatiu larg, amenajat cu mobilier urban, avand un design bazat pe elemente naturale precum: lemn, metal si piatra.

Noua cafenea Strabucks

Noua cafenea Strabucks

Noua cafenea Strabucks

“Grafica noii locatii evoca istoria plantatiilor de cafea, peisajele sublime incarcate de copacii Coffea Arrabica, traseul boabelor, prajirea si pregatirea cafelei pentru a oferi cea mai placută experienta, esenta pura dintr-o ceasca de espresso.”

Noua cafenea Strabucks

Calatoresc mult si cafenelele Starbucks imi sunt mereu la indemana pentru o pauza scurta de cafea si un blog post rapid. Ambientul degajat din aceasta noua cafenea Strabucks iti ofera toate elementele necesare pentru a te relaxa impreuna cu prietenii.

Starbuck a fost mereu “un prieten” al bloggerilor, jurnalistilor, scriitorilor dar si al developerilor iar noua locatie din Timisoara este locul ideal pentru freelanceri. De aici este aproape de orice punct de interes din Timisoara si poti admira targul de Craciun, in timp ce te delectezi cu un Toffee Nut Latte sau un Gingerbread Latte.

Cafenea Strabucks

Abia astept sa ies cu Adriana si Mihai la o cafea si o sedinta de networking, in noua locatie Starbucks din Piata Victoriei.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.