Lansarea portalului StylishCircle in Romania – un eveniment plin de culoare

Lansarea portalului StylishCircle in Romania – un eveniment plin de culoare

Lansarea portalului de fashion si lifestyle StylishCircle.ro a insemnat un eveniment minunat, alaturi de oameni extraordinari. Peste 40 de bloggeri din Romania au acceptat invitatia noastra si au sarbatorit alaturi de noi lansarea noii versiuni a portalului StylishCircle.

Dupa 3 saptamani de pregatiri intense iata ca ziua evenimentului a sosit. Cu multa emotie si nerabdare i-am asteptat pe cei 40 de bloggeri pentru a da startul activitatilor, special create pentru ei.

Ziua de sambata a inceput cu o ora de networking, alaturi de un cappuccino delicious. Am discutat cu bloggerii, ne-am cunoscut mai bine si chiar am reusit sa punem bazele unor prietenii frumoase.

img_6973

Pentru mine primul hop al zilei a insemnat prezentarea portalului StylishCircle in fata a peste 40 de oameni. De obicei, nu am emotii in fata unei audiente insa trebuie sa recunosc ca de aceasta data am avut inima cat un purice.

Am avut parte de un public minunat, calduros si activ!

stylishcircle prezentare

Dupa incheierea prezentarii si selfiul de grup am eliberat “scena” pentru o scurta prezentare de moda sub marca Tudor Personal Tailor. Sase tinute masculine din colectia de toamna au fost aduse pe scena stylish.

prezentare Tudor

Partenerul nostru Senneville Dulce Dulce ne-a pregatitun candy bar plin de culoare si bunatati.

candy bar stylishcircle

Dupa atatea dulciuri trebuia sa ne punem in miscare. Astfel ziua a continuat cu o vizita la cea mai tare sala de fitness din Timisoara – Smartfit Studio 2.

Smartfit stylishcircle

Programul de fitness, special creat pentru bloggeri, a fost sustinut de antrenorul personal Iasmin. Dupa aproape o ora de antrenament intens era momentul sa ne relaxam in piscina si jacuzzi.

bad_3663

Distractia a continuat cu o cursa nebuna de karturi. Convinsa de Mihai, m-am incumetat sa particip si eu la intrecere iar spre surprinderea mea nu am iesit pe ultimul loc.

bad_3734

bad_3876

Am incheiat ziua cu un super purple party la AltClub.

dsc_8376

dsc_8359

dsc_8503

Dupa cateva ore de somn aveam nevoie disperata de o cafea buna. Bine ca ne-am gandit la acest aspect din timp si am organizat o degustare de cafea, in ultima zi a evenimentului.

Aethernative ne-a pus la dispozitie intreaga locatie iar Bogdan ne-a prezentat povestea cafelei, de la plantatie la recoltare si prajire.

img_7058

dsc_8632

Lansarea StylishCircle.ro a insemnat multa emotie, bucurie si entuziasm. Alaturi de Adriana, Mihai, Marius, Raluca, Emilia si Gabriela am reusit sa organizam cel mai mare eveniment de fashion destinat bloggerilor.

Multumim partenerilor nostri: Senneville, Smartfit Studio, Promotor Timisoara, Beauty Box, Cupio, Optica Eugen, Noblesse, Ciocolaterie Leonidas, Tudor Personal Tailor.

Avem sute de fotografi frumoase datorita talentatei Anita Bejenaru. Multumim Anita pentu prezenta, dedicarea si entuziasmul de care ai dat dovada.

Multumim Anca Lupu, de la Peonies & Hydrangeas, pentru aranjamentele florale.

Am cunoscut oameni minunati weekendul trecut. Oameni activi, plini de viata si indragostiti de job-ul lor. Va multumesc ca ati fost alaturi de noi si abia astept sa ne intalnim la urmatorul eveniment.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.