Hai la November Notes in Social Media 2016

Hai la November Notes in Social Media 2016

Esti pasionat de blogging si social media? Atunci nu rata November Notes in Social Media, un eveniment sub marca BloggingTM 2.1.

Aflata la prima editie, conferinta November Notes in Social Media isi propune sa aduca impreuna comunitatea online din Timisoara si imprejurimi.

Ideea proiectului BloggingTM 2.1 a pornit de la dorinta de a aduna comunitatea de bloggeri timisoreni, in cadrul unui eveniment dedicat, si de a creste vizibilitatea brandurilor locale pe plan national.

In contextul in care Timisoara a fost desemnata Capitala Culturala Europeana pentru anul 2021, ideea unui astfel de proiect este bine venita.  Cu o comunitate online locala puternica putem sustine orasul si evenimentele si programul lansat pentru anul 2021.

BloggingTM 2.1 este despre comunitate, blogging si social media.Vrem sa cunoastem brand-uri si companii locale, sa ii vedem in actiune si sa scriem despre ei pentru a le oferi cititorilor informatii din culise si pentru a creste vizibilitatea si credibilitatea afacerii lor, in acelasi timp facandu-ne remarcati prin implicare si deschidere.” – Teodora Mateoc

Conferinta November Notes in Social Media are loc vineri, 11 Noiembrie, la Casa Adam Muller Guttenbrunn, str. Gh. Lazar, nr. 10-12, incepand cu ora 15:00.

Intrarea este GRATUITA, pe baza de invitatie.

Mai multe detalii despre eveniment: bloggingtm.ro

O sa aflam multe lucruri interesante de la speakeri evenimentului:  Cristian Manafu, Amalia Gaita, Alexandra Giula, Calin Coman si Toma Grozavescu.

Sponsorii evenimentului sunt: Senneville, Adaconi, Charme Lingerie, Leonidas, Swiss Solutions & Cloudberries.

November Notes in Social Media

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.