The Fate of the Furious – o noua experienta IMAX

The Fate of the Furious – o noua experienta IMAX

The Fate of the Furious, cel mai nou film din seria Fast & Furious, a avut aseara avanpremiera in Romania. Nu am ratat nici de aceasta data invitatia lansata de Cinema City Timisoara si am profitat la maxim de experienta IMAX.

Asa cum am fost obisnuiti si pana acum, filmul “The Fate of the Furious” (2017) nu dezamageste la capitolul actiune iar iubitorii de automobile nu vor fi dezamagiti nici de aceasta data. “Colectia” din acest an este pentru toate gusturile si cuprinde o serie larga de masini, de la o clasica Chevrolete Impala rosie la o masina moderna precum Lamborghini Murcielago portocalie. Nu au lipsit si autoturismele speciale precum un tanc RIPSAW Tej sau un Rally Fighter Letty.

The Fate of the Furious The Fate of the Furious

 

Actiunea si viteza sunt cuvintele cheie din acest film. In doar cateva zeci de minute suntem purtati pe tot globul, de pe plajele din Cuba, ajungem prin strazile din New York, iar apoi tocmai pe taramurile inghetate ale Marii Barent, din Rusia.

Nu au lipsit nici momentele pline de umor iar coloana sonora a filmului a fost peste asteptari.

“The Fate of the Furious” (2017) este un film ce trebuie vazut in IMAX pentru a te bucura cu adevarat de calitatea imaginii si sunetului. Senzatia pe care ti-o ofera super ecranul IMAX nu poate sa fie inlocuita nici de cel mai bun televizor. Vibratia motorului simtita in scaun, imaginea unei super curse de masini, tancuri si submarine pe un ecran imens contribuie intens la atmosfera Fast and Furious.

Dupa Fast & Furious 7, unul din filmele care au ajuns cel mai rapid la 1 miliard de dolari incasari, si cel de-al saselea titlu cu cele mai mari incasari din istorie, Fast and Furious 8 (Furios si Iute 8) aduce pe marile ecrane nume noi precum Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky și Kurt Russell. Alaturi de frumoasa Charlize Theron ii regasim pe Scott Eastwood si pe multipremiata cu Oscar, Helen Mirren.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.