Doctor Strange la IMAX, Cinema City Timisoara

Doctor Strange la IMAX, Cinema City Timisoara

In acest inceput de saptamana am avut parte de o vizionare IMAX 3D inedita a mult asteptatului film Doctor Strange. Cinema City Timisoara a oferit un mic preview al filmului, in cadrul unui eveniment destinat bloggerilor.

Micul “sneak peek” al filmului a durat aproximativ 15 minute. Practic, a fost un trailer extins in care am putut admira efectele speciale si un Benedict Cumberbatch in rol de James Bond combinat cu Dr. House. Nu ma intelegeti gresit, sunt un fan Benedict Cumberbatch si sunt convinsa ca o sa faca un rol extraordinar ca Doctor Strange.

Studiourile Marvel au reusit sa puna povestea supereroului din benzile desenate intr-un film plin de efecte speciale, cu o grafica interesanta si costumatii perfecte.

In cele 15 minute de vizionare am trecut de la egocentricul Doctor Strange la salvatorul planetei. Tranzitia intre cele 2 fete ale personajului a fost facuta cu ajutorul vraciul Tilda Swinton, intr-o serie de efecte speciale care iti pun creierul si ochii intr-o lupta continua.

Cunoastere suprema, multiunivers si lumi paralele. 

Aceste preview mi-a starnit curiozitatea si abia astept sa vad intregul film.

Lansarea oficiala a filmului Doctor Strange are loc pe 4 Noiembrie, la Cinema City Timisoara.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.