Doctor Strange, cel mai nou erou Marvel

Doctor Strange, cel mai nou erou Marvel

La invitatia Cinema City Timisoara, aseara am vizionat avanpremierea mult asteptatului film Dr. Strange.

Studiourile Marvel ne prezinta povestea renumitului neochirurg Doctor Stephen Strange, a carui viata este complet schimbata dupa ce un accident de masina il lasa fara mobilitatea deplina a mainilor.

Atunci cand medicina traditionala nu mai functioneaza, Dr. Strange este fortat sa caute vindecarea si speranta intr-un loc misterios, numit Kamar-Taj. Aici invata rapid secretele mistice ale lumii si existenta Multiuniversurilor, dar si a pericolelor existente.

Inarmat cu puteri magice, dobandite recent, Doctor Strange trebuie sa aleaga intre a fi cel mai puternic vrajitor din univers si intoarcerea la viata sa de doctor faimos.

Noul super-erou Marvel a fost adus pe marile ecrane in cel mai spectaculos mod – printr-o experienta multidimensionala, presarata cu actiune si comedie, redata prin efecte speciale 3D.

Marvel Dr Strange
Marvel’s DOCTOR STRANGE..New York City..Photo Credit: Film Frame ..©2016 Marvel. All Rights Reserved.

Povestea Marvel a adus impreuna nume mari din cinematografie, oferind personaje complexe, care au reusit sa se plieze pe scheletul personajelor din benzile desenate.

Benedict Cumberbatch joaca rolul lui Stephen Strange cu mult umor si carisma dar si vulnerabilitate, atunci cand este cazul.

Filmul Dr. Strange

Tilda Swinton, in pielea personajului Ancient One, a oferit atat sarcasm cat si emotie.  Personajul a fost extrem de bine conturat, credibil si misterios.

Daca esti un fan al realitatii alternative, al eroilor Marvel sau pur si simplu vrei sa vezi un film cu efecte vizuale 3D extraordinare, Dr. Strange este filmul pentru tine.

Doctor Strange este un film ce trebuie vizionat intr-o sala de cinema cu tehnologie IMAX, in format 3D, pentru o experienta completa.

Filmul „Doctor Strange” este distribuit de Forum Film România şi este disponibil în cinematografe din 3 noiembrie 2016, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.